Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reţinuţi pentru că au făcut scandal într-un bar

Doi târgujieni au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Suspecţii au provocat un scandal într-un bar de pe raza municipiului la sfârşitul lunii iulie şi s-au sustras de la cercetări.

Cei doi suspecţi au 22, respectiv 34 de ani iar în noaptea de 31 iulie au consumat băuturi alcoolice cu alte persoane într-un bar din Târgu-Jiu. La un moment dat au început să se contrazică şi după o ceartă aprinsă s-au luat la  bătaie. Victima a ajuns la spital, iar medicii au stabilit că are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru a se reface. Cei doi suspecţi s-au sustras cercetărilor, iar joi seara au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.“Ambii din municipiul Târgu-Jiu, aflându-se într-un bar de pe raza municipiului, au fost implicaţi într-o altercaţie, pe parcursul căreia au agresat un târgujian de 35 de ani şi au tulburat liniştea şi ordinea publică, precum şi climatul de siguranţă al celorlalţi consumatori”, spune Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi cei doi riscă să-şi petreacă ani buni după gratii.

 „Nu am făcut nimic. Nu ştim de ce suntem aici”

REŢINUT

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: