Un deputat PDL crede că USL va frauda alegerile

Deputatul Severus Militaru se teme că alegerile de duminică 9 decembrie vor fi fraudate. Militaru mai spune că nu a făcut un sondaj, dar că a fost bine primit de oameni. Cât despre susţinerea primarilor de pe colegiu, Militaru spune că are doar sprijinul lui Gheorghe Bilea de la Bolboşi şi nu este sigur de cel al primarului Marian Ardeiu din Samarineşti. Cel din urmă a părăsit PNL pentru a trece la PDL înainte de alegerile locale, însă pare că s-a întors la vechiul partid. 

Reporter: Aţi făcut sondaje pe colegiul 4, cum staţi?

Severus Militaru: N-am făcut sondaje. Pot să vă spun că în perioada de campanie m-am întâlnit cu foarte mulţi cetăţeni, am fost primit în general bine. Am fost impresionat pentru că oamenii ştiau ce am făcut pentru localităţile din colegiul meu, dovada faptului că la vremea respectivă primarii au recunoscut că i-am ajutat, dar în campania aceasta niciun primar nu a mai venit cu aceste argumente, dar oamenii ştiu ce am făcut eu.

Rep.: Cum vă înţelegeţi cu primarii? Domnul Bilea era pe o listă a posibililor trădători.

S.M.: Nu e cazul. A fost o discuţie, o suspiciune, eu personal nu-l suspectez domnul Bilea sub nici un fel de problemă. Sunt convins că va fi un rezultat foarte bun la Bolboşi.

Rep.: Ce primari vă susţin? Cel din Samarineşti?

S.M.: Domnul Bilea. La Smarineşti e o oarecare problemă, nu ştiu ce s-a întâmplat cu primarul din Samarineşti, dar nu aş putea la ora actuală că sigur mă susţine. Nici nu a spus că nu mă susţine, dar nu am confirmarea sută la sută că susţine candidaţii ARD.

Mă bazez pe voturile celor din minerit care sigur vor vota un om care le poate reprezenta mult mai bine interesele şi revin la o declaraţie a domnului Ciurel care a spus că 2013 e un an critic pentru CEO.

Rep: Cum credeţi că va fi ziua votului? Vă temeţi şi dvs. de fraude?

S.M.: Fraude au fost şi vor fi cu siguranţă, au fost şi la referendum, vor fi şi acum. Vor trebui minimizate, să fie cât mai puţine fraude. Mi-am luat măsurile necesare pentru a fi atenţi ce se întâmplă la urnă. Sper ca ARD să fie a doua formaţiune politică în Gorj, iar la nivel de judeţ să avem un rezultat care să ne ajute să ne menţinem numărul de parlamentari pe care-l avem la ora actuală. Doi deputaţi şi un senator. 

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: