Un director de la CE Rovinari îşi face telescaun în curte

Directorul tehnic adjunct de la Complexul Energetic Rovinari, Răducu Teodorescu, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj documentaţia în vederea obţinerii avizului de mediu pentru construirea unui telescaun la Bumbeşti Jiu. Dacă la prima vedere am crede că vom avea parte de o astfel de investiţie pe defileu, lucrurile nu stau deloc aşa, Teodorescu declarând că este vorba de un mini telescaun pentru folosul personal la casa de vacanţă pe care o are în localitate.

Directorul tehnic adjunct de la Complexul Energetic Rovinari are o casă de vacanţă la Bumbeşti Jiu acolo unde vrea să amplaseze un mic trenuleţ, impropriu spus telescaun, pentru transportul personal pe o lungime de mai puţin de 100 de metri. Potrivit lui Răducu Teodorescu, mecanismul va fi amplasat pe propriul teren pe care îl deţine în zona Brebi-Defileul Jiului. „M-am gândit pentru când o să îmbătrânesc că o să-mi fie greu să urc atât aşa că m-am gândit la un ajutor de acest fel. Este impropriu spus telescaun, este mai degrabă un trenuleţ, un vagonet care va urca 100 de metri până la conacul meu de acolo”, a declarat Răducu Teodorescu.

Aviz de la Parcul Naţional Defileul Jiului

Chiar dacă este amplasat pe propriul teren, Teodorescu a avut nevoie de aviz de mediu de la APM pentru a putea lua apoi aviz de la Parcul Naţional Defileul Jiului. „Este o investiţie cu acte în regulă. Am avut nevoie de avizul de mediu pentru că aşa mi-au cerut cei de la Parcul Naţional. Mecanismul va fi construit şi amplasat de o firmă privată specializată în treburi de acestea”, a adăugat Teodorescu.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: