Un film realizat de Bacio, selectat la Festivalul de la Voroneţ

Filmul unui gorjean a intrat in competiţia finală a Festivalului Internaţional de Film de la Voroneţ ce va avea loc în perioada 11-14 octombrie 2009.
„Ne face plăcere sa va anunţăm ca filmul dumneavoastră "DA'LAS ... NOSTALGIA" a fost selectat in competiţia oficială a Festivalului“, este anunţul care l-a făcut fericit pe Mihai Vulpe. Acesta a adăugat că pentru acest film a colaborat cu cineastul Dumitru Călugăru, Ovidiu Dina, George Andreescu, Lucian Albulescu şi Dan Popescu.

Filmul îl are ca protagonist principal pe Gheorghe Căpriţa, preşedintele noului „Partid Comunist Roman“. Filmul durează 9 minute şi jumătate şi sunt prezentate mai multe situaţii comice,psihologice,tragice pe alocuri şi chiar filosofice.

„Sunt foarte bucuros pentru că din cele peste 25 de ore de vizionare, adică peste 100 de filme din care unele internaţionale filmul "DA...LAS NOSTALGIA" a reuşit să se remarce şi să treacă de preselecţie intrând în competiţia finală rupând şi barierele regulamentului care spune că filmul care depăşeşte 8 minute este descalificat automat de juriu la preselecţie. Acest lucru arată că ideea filmului a impresionat juriul făcând o excepţie şi incluzându-l în competiţia finală alături de 2 filme din Germania  şi Republica Moldova iar restul din ţară“, a declarat Mihai Vulpe cunoscut mai ales sub numele de Bacio.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: