Elevii de la Tudor îşi iau uniforme de la casa de modă

Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu a contactat mai multe case de modă care să creeze uniformele pe placul elevilor liceului. Preţul minim pentru aceste uniforme va fi 2 milioane de lei. Anul trecut, elevii liceului au beneficiat de o uniformă de care păreau încântaţi. O dată cu schimbarea conducerii s-au schimbat şi gusturile elevilor.

În holul liceului au fost aşezate patru manechine îmbrăcate în ţinute diferite: trei pentru fete şi una pentru băieţi. Pentru că nu sunt încă hotărâţi care va fi modelul de uniformă pe care-l vor purta, elevii au invitat mai multe firme care să le prezinte oferta. Aceştia au mers pe o uniformă formată din fustă şi sacou, în cazul fetelor şi costum în cazul băieţilor. „Noi am invitat mai multe firme care produc modelul propus de noi să ne prezinte oferta. Cea care a expus primele modele este o firmă din Bucureşti”, a declarat Cornelia Bărbieru, director la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“. Bărbieru a mai spus că modelele au fost propuse de liceu.

Culorile dominante sunt nuanţele de alb, negru şi gri. După ce au studiat foarte bine modelele, care spun ei sunt în pas cu moda, elevii par încântaţi de ofertă. Nici preţul de aproximativ 2 milioane de lei nu li se pare foarte mare. „Sunt frumoase, mi-ar plăcea să port o uniformă dintre cele expuse. O să vedem care o să rămână. Nu mi se par exagerat de scumpe, două milioane de lei nu este mult”, a declarat una dintre elevele liceului.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: