Laura Buric, adolescenta pasionată de modelling şi actorie

Laura Buric este o adolescentă din Târgu Jiu care abia mai are timp să se bucure de această  vârstă şi asta pentru că, la doar 16 ani, trebuie să împace modelling-ul cu actoria şi cu şcoala. Laura Buric este elevă în clasa a X-a la Liceul de Muzică şi Arte plastice “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. Laura se pregăteşte intens pentru o prezentare pe care o avea curând în Târgu-Jiu.

Reporter: Cum reuşeşti să faci toate aceste lucruri?

Laura Buric: Este puţin mai greu dar îmi place foarte mult ceea ce fac şi atunci nu mi se pare chiar aşa greu. Încerc să îmi fac timp pentru toate, nu reuşesc tot timpul într-adevăr însă din nefericire mereu trebuie să sacrifici ceva pentru a reuşi.

Reporter: De cât timp practici modellingul?

Laura Buric: Modellingul este o pasiune mai nouă de-a mea, am început abia acum o lună la o agenţie din Târgu Jiu sub îndrumarea doamnei Ramona Niculescu. Am reuşit să învăţ foarte multe lucruri până acum şi sper ca pe viitor să ştiu tot despre această meserie.

Reporter: Până în prezent ai avut vreo prezentare? Ai defilat pe vreun podium?

Laura Buric: Nu am avut nicio prezentare până în prezent, urmează să am o prezentare luna aceasta pentru o colecţie de haine de la o firmă din Târgu Jiu, la ştrandul din Drăguţeşti. Oricum, eu sunt foarte mulţumită  pentru că am reuşit să am o prezentare într-o lună şi am mari emoţii.

Reporter: Am înţeles că cea de-a doua pasiune a ta este actoria. De la ce vârstă ai început să îndrăgeşti teatrul?

Laura Buric: De când eram mică am simţit o atracţie pentru actorie însă abia la 13 ani am jucat primul meu rol la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Am jucat rolul mamei vitrege în piesa “Cenuşăreasa”, sub îndrumarea domnului profesor Gheorghe Roşianu. În rest, până în prezent, am jucat figuraţie în mai multe piese dintre care: “De-ale carnavalului”, “Déjà vu”, “O mireasă geloasă”, pe care am jucat-o atât la Teatrul “ Elvira Godeanu” cât şi la Motru, la Casa de Cultură.

Reporter: În afară de figuraţie, ai avut şi roluri în piesele jucate?

Laura Buric: Până acum am jucat un singur rol în piesa “ Tete de loup” care a avut loc la liceu, în sala de audiţie. Am jucat rolul asistentei expertului în zoologie. În prezent, mă pregătesc pentru o audiţie la piesa “ Domnul şi doamna Oval”. Vreau să iau rolul doamnei Oval, o femeie foarte bogată dar care ascunde o mare răutate în suflet”.

Reporter: Ce carieră vrei să urmezi pe viitor, modelling sau actorie?

Laura Buric: Mi-ar plăcea să urmez o carieră în actorie, aş vrea să studiez la Institutul Artelor Teatrale şi Cinematografice din Timişoara. Modellingul o să rămână doar o pasiune.

Reporter: Care sunt actorii tăi preferaţi, modelele tale din care te inspiri?

Laura Buric: Îmi place foarte mult Marcel Iureş, Olando Blum, Marilyn Monroe, Leonardo Di Caprio.

Reporter: Ce îţi place să faci în timpul liber?

Laura Buric: Îmi place să merg cu rolele, să ascult muzică rock, să ies cu prietenii mei în oraş şi să urmăresc piese de teatru.  Îmi place să mă îmbrac sport, am chiar şi o colecţie de bascheţi coloraţi.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: