Un fost antrenor la Pandurii şi-a dus echipa în Liga 2

Fostul jucător, dar şi antrenor al echipei Pandurii, Dragoş Militaru şi-a trecut în CV promovarea în Liga 2 cu echipa pe care o antrena, Unirea Dej.  Acesta a avut parte de o promovare dramatică, după ce echipa sa a marcat în ultima secundă în meciul de la Zalău, iar festivitatea de premiere a fost precedată de o bătaie generală.

Echipa de Liga 3 antrenată de gorjeanul Dragoş Militaru, fost antrenor şi jucător al echipei Pandurii, a obținut promovarea în Liga 2 într-un mod dramatic contra celor de la SCM Zalău.

În manșa retur a barajului Unirea Dej a marcat golul decisiv, pentru 1-1, la ultima fază, în minutul 90+6, deși se arătaseră patru minute de prelungiri, după ce în tur, la Dej, scorul fusese 0-0. După scorul egal din meciul tur, desfășurat la Dej, în urmă cu o săptămână, manșa retur a barajului de promovare în Liga 2 dintre SCM Zalău și Unirea Dej s-a desfășurat în orașul de reședință al județului Sălaj, pe stadionul Municipal. Golul marcat în deplasare a fost decisiv pentru Unirea Dej, care în anul în care împlinește 100 de ani de la înființare a obținut promovarea în Liga 2.

Bucuria excesivă a jucătorilor pregătiţi de gorjeanul Dragoș Militaru, semnele făcute către tribuna oficială, cât și frustrarea fotbaliștilor echipai gazdă, care au ratat promovarea în ultima secundă, au declanșat o bătaie generală pe gazon după fluierul final al partidei, după cum a informat liga2.ro.

S-au împărțit pumni, palme, picioare, iar totul s-a încheiat cu festivitatea de premiere a echipei Unirea Dej. Echipa pregătită de Dragoş Militaru a primit unul dintre cele cinci trofee de campioană a Ligii 3 cât şi tricourile și medaliile de campioni.

Vizualizări: 1,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: