Un fost primar a renunțat la postul de consilier local

Supărat pentru că a pierdut alegerile de luna trecută, fostul primar din comuna Bolboși a decis să renunțe și la mandatul de consilier local.

Gheorghe Bilea a candidat pentru cel de-al treilea mandat, dar a fost învins de social-democratul Viorel Rotaru, la o diferență de aproape 300 de voturi.

„Admite cererea formulată de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 21 Bolboși cu sediul în comuna Bolboși, judeţul Gorj. Dispune validarea mandatelor de consilieri locali (...). Constată că domnul Rotaru Viorel a renunţat la mandatul de consilier local optând pentru funcţia de Primar al Comunei Bolboși şi, pe cale de consecinţă, invalidează mandatul de consilier local pentru domnul Rotaru Viorel. Constată că domnul Bilea Gheorghe a renunţat la mandatul de consilier local şi, pe cale de consecinţă, invalidează mandatul de consilier local pentru domnul Bilea Gheorghe. Executorie. Cu apel în termen de 3 zile de la comunicare”, a decis, luni, Judecătoria Motru.


În primii ani de mandat, liberalul de la Bolboși se plângea că este nevoit să stea mai mult prin sălile de judecată, din cauza problemelor legate de fondul funciar și a datoriilor moștenite de la fosta administrație.

Vizualizări: 3,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: