Un gorjean a fost ţinut pe targă în holurie Policlinicii mai bine de o jumătate de oră

A fost ţinut mai bine de o jumătate de oră cu targa pe holul Policlinicii din Tg-Jiu. Este vorba de un gorjean internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă care a fost transportat cu targa în Ambulatoriu pentru a i se face o gastroscopie. Bărbatul a fost însoţit de două asistente şi a stat pe targă la uşa cabinetului printre mulţimea de oameni pentru a i se face investigaţie medicală de care avea nevoie. Cu toate că stare de sănătate nu era una tocmai bună, bolnavul a fost nevoit să-şi ţină şi perfuzia, pentru că asistentele erau angrenate într-o discuţie "importantă".

Un gorjean a stat ieri aproximativ o jumătate de oră pe targă la uşa unui cabinet pentru a i se face o gastroscopie. El a fost adus din Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, ceea ce însemnă că stare de sănătate a pacientului nu era una tocmai bună. Cu toate că era însoţit de două asistente bolnavul şi-a ţinut singur perfuzia în timp ce era ocolit de ceilaţi pacienţi care erau pentru consultaţie la alte cabinete. Pentru Constantin Pălivan, directorul adjunct al Spitalului Judeţean de Urgenţă, această situţie nu este deosebită, pentru că i se pare normal să aştepte dacă era altcineva în cabinet. „ Se ştie foarte bine că dacă un bolnav este în cabinet în momentul examinării, nu este altă posibilitate decât ca pacientul celălalt să aştepte să se elibereze aparatul respectiv ca să fie el examinat.”
Fiind singurul cabinet unde se efectueză gastroscopii, şi dacă medicul era ocupat , pacientul e nevoit să aştepte afară pe targă, fără probleme mai ales dacă este însoţit şi de asistente. „ Da mi se pare normal să aştepte. Poate a durat mai mult examinarea bolnavului sau nu s-a calculat momentul în care trebuia să vină celălalt bolnav. Deci asta este situaţia, nu este altă posibilitate. Este un singur cabinet care face această examinare, şi era normal să stea, dacă a fost supravegheat de ce să nu stea, care este problema?”, a declarat Constantin Pălivan.


Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: