Un gorjean vrea să fie regele bruneţilor din România

Folcloristul gorjean Marius Baldovin, devenit celebru din cauza pasiunii neîmpărtăşite pentru mai multe vedete româneşti, vrea să se impună în faţa etniei romilor. Baldovin vrea să-i detroneze pe fraţii Cioabă pentru a le lua locul.

Marius Baldovin vrea să-i detroneze pe fraţii Cioabă despre care spune că nu merită să fie regi. „Pe regretabilul rege Florin Cioabă l-am cunoscut personal şi pot să spun că era un om deosebit. A fost mereu printre romi, a făcut dreptate şi a îndeplinit toate obligaţiile unui om cu entitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! În ceea ce îi priveşte pe fiii săi, aceştia nu se adaptează la amplasarea lor de a fi regi. Copiii lui nu merită să fie regi. Ei manipulează incorect anumite situaţii fără ca să respecte anumite drepturi romice”, spune Marius Baldovin.

Gorjeanul se consideră a fi cel mai în măsură să rezolve problemele etniei romilor. „Vreau să devin regele romilor pentru o conduită mai bună a romilor, care nu au numai  drepturi, dar şi obligaţii. Mă opun frustraţilor care vor încerca să nu respecte regulamentul şi norme de conduită. Voi face să fie respectată întocmai legea care este în vigoare la romi. Promit că îi voi ajuta pe cei săraci pentru a duce o viaţă cât mai eficientă de a trăi în societate şi de a se adapta în comuniunea romilor”, a mai precizat Baldovin.

POSTER

Marius Baldovin şi-a făcut chiar şi un poster pentru a-l afişa în cazul în care se vor organiza alegeri pentru tronul lui Florin Cioabă. Lângă fotografia sa, Baldovin a aplicat o imagine cu ştampila „VOTAT” şi cu menţiunea „Cu Marius Baldovin ne câştigăm etnia bruneţilor. Aşa-zisul folclorist gorjean se autointitulează „Preşedintele Partidului Bruneţilor”.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: