Un jucător cu mare experiență la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu

Unul dintre cei mai experimentați jucători din Liga Națională a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024. Octavian Popa Calotă este noul jucător al CSM Târgu Jiu a anunțat clubul gorjean.   

CSM Târgu Jiu a început construcția pentru sezonul 2023-2024 din Liga Națională de Baschet Masculin. Gruparea gorjeană și-a asigurat serviciile lui Octavian Popa Calotă, unul dintre cei mai experimentați jucători activi din Liga Națională. Octavian Popa Calotă vine de la CSM Ploiești, echipă la care a evoluat în ultimele două sezoane iar cu gruparea gorjeană, Popa Calotă a semnat pentru sezonul 2023-2024, a informat csmtargujiu.ro.

Octavian Popa Calotă are două decenii de experiență la nivel de seniori, timp în care a jucat pentru BC CSU Sibiu, Farul Constanța, BCM U Pitești, SCM Timișoara, CSM Mediaș, Dinamo București și CSM Ploiești. A cucerit o Cupă a României și o Supercupă a României, ambele trofee cu formația din Pitești. Baschetbalistul înalt de 1.89 metri, ce poate să acopere atât poziția 1, cât și poziția 2, a fost ani de zile component al echipei naționale a României. El a participat la FIBA EuroBasket 2017.

Astfel, CSM Târgu Jiu a început în forță campania de transferuri pentru următoarea stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: