CSM Târgu Jiu Juniori 3 a cucerit medaliile de bronz la Turneul Final

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a cucerit medaliile de bronz la Turneul Final Juniori 3 Speranță, a informat oficial clubul. Echipa pregătită de Vali Popescu s-a impus în finala mică, în fața formației gazdă, CS Seini, scor 38-35.

Competiția s-a desfășurat la Seini, în județul Maramureș, în perioada 24-28 mai. Mario Stancu a fost desemnat cel mai bun pivot al turneului.

„După medaliile de argint cucerite de handbalistele senioare la Final 4 Cupei României, veștile bune continuă la secția de handbal a CSM Târgu Jiu, care își numără medaliile și își trece în cont o nouă performanță. În nordul țării, la Seini, în Maramueș, juniorii 3 de la CSM Târgu Jiu au făcut turneu de excepție, de unde s-au întors cu medaliile de bronz. Felicitări tinerilor handbaliști de la CSM Târgu Jiu și antrenorului Vali Popescu!”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Performanța este una foarte importantă, ținând cont că echipa lui Vali Popescu a reușit să câștige în acest campionat în fața unor cluburi cu tradiție în handbalul românesc la nivel juvenil, dar și având în vedere faptul că o mare parte dintre jucătorii pregătiți de Vali Popescu sunt cu un an sau doi mai mici decât majoritatea jucătorilor prezenți la turneu. Dar, având la dispoziție o generație de băieți ambițioși, talentați și dornici de performanță, Vali Popescu a construit o echipă competitivă la nivel național. Dovadă stă locul 3 ocupat la Turneul Final Juniori 3 Speranță din ultima săptămână.

În ultima zi a turneului, tinerii handbaliști pregătiți de Vali Popescu au jucat în finala mică, cu medaliile de bronz pe masă și au avut în față echipa gazdă a turneului, CS Seini. Prima repriză a meciului a fost una echilibrată, terminată la egalitate, scor 17-17. În partea a doua, gorjenii au fost cei care au controlat jocul și s-au impus în final cu 38-35, cucerind medaliile de bronz.

”Vreau să-i felicit pe jucătorii mei. Au făcut un turneu foarte bun. Sunt foarte mulțumit de locul 3, ținând cont că o mare parte din băieții noștri sunt cu un an sau chiar doi ani mai mici decât această categorie de vârstă”, a declarat la finalul turneului, antrenorul Vali Popescu.

Cel mai bun marcator al grupării gorjene în finala mică a fost Mario Stancu, care a înscris 14 goluri. Prestațiile sale la acest turneu nu au trecut neobservate iar Mario Stancu a fost desemnat cel mai bun pivot al Turneului Final 3 Speranță. 

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: