De ce s-a supărat Mihai Rotaru și nu mai duce Universitatea în Austria!

Mihai Rotaru a anunţat încă de anul trecut că Universitatea Craiova nu va mai efectua cantonamentul de vară în Austria și s-a ținut de cuvânt urmând să efectueze cantonamentul de vară în Bulgaria. Supărarea patronului s-a manifestat după ce România nu a fost primită în spaţiul Schengen, din pricina unui vot negativ al Austriei.

Patronul oltenilor a fost atât de supărat pe demersul Austriei așa că firmele cu capital austriac din România au fost evitate din acel moment de clubul din Bănie.

„Eu m-am simțit umilit, m-am simțit furios, m-am simțit revoltat, cred că la fel v-ați simțit și dumneavoastră și 20 de milioane de români. În acest caz avem parte de un atentat al unei națiuni, națiunea austriacă, asupra unei alte națiuni, națiunea română. Discutăm de o agresiune economică. Faptul că nu intrăm în Schengen ne va trage în jos și la nivel de business.

Acest prim ministru al Austriei și-a bătut joc de noi pentru un interes electoral. Nu putem sta cu mâinile în sân să vedem cum Austria ne calcă pe gât”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik, după ce Austria a blocat intrarea României în spaţiul Schengen.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: