Rapid negociază cu un jucător de la Universitatea Craiova

Adrian Mutu continuă să ceară întăriri pentru Rapid, iar pe lista lui se află Bogdan Vătăjelu. După ce l-a adus pe Omar El Sawy și i-a ofertat pe Yuri Matias și Christopher Braun, Rapid a pus ochii și pe jucătorul oltenilor.

Adrian Mutu l-a cerut pe Bogdan Vătăjelu, conform gsp.ro despre fundașul de 30 de ani care își termină la finalul lunii iunie contractul cu Universitatea Craiova. Oltenii nu i-au oferit prelungirea înțelegerii, urmând a pleca în zilele următoare. Rapid a luat legătura cu Vătăjelu și i-a propus un contract, existând șanse mari ca mutarea să se parafeze în scurt timp.

Trecut pe la FCSB 2, CS Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița, Vătăjelu a ajuns prima dată la Universitatea Craiova în ianuarie 2014. După 3 ani a plecat la Sparta Praga, iar în iulie 2019 a revenit la olteni, după ce trecut și pe la Jablonec.

În acest sezon, Vătăjelu a bifat 29 de partide pentru olteni, cu două goluri și  două pase de gol.

Dacă va veni la Rapid, Vătăjelu va lupta pentru un loc de titular cu Junior Morais (36 de ani) și cu Florin Ștefan (27 de ani). Brazilianul a bifat 37 de meciuri în sezonul trecut, în timp ce Ștefan are doar 16 prezențe.

Vizualizări: 9,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: