Remiză pentru olteni la Târgu Jiu, Craiova e în finala cupei

Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi  Universitatea Craiova, disputat miercuri seară pe stadionul de la Târgu Jiu s-a încheiat la egalitate, scor  2-2. Oltenii lui Marinos Ouzounidis se califică astfel în finala Cupei României, după ce au învins în meciul tur cu 3-0.

ACS Viitorul Târgu Jiu a primit miercuri seară vizita celor de la Universitatea Craiova, în returul semifinalelor Cupei României. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, dar Craiova s-a impus în meciul tur cu 3-0 şi se califică în finala cupei.

Antrenorul oltenilor din Liga 1, Marinos Ouzounidi,s a trimis pe teren o formulă cu mai multe rezerve în returul din semifinalele Cupei României. Victoria din tur, 3-0, a adus liniștea în Bănie, linişte zdruncinată apoi  de ultimele rezultate din campionat.

Partida de pe stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a început fulminant, iar gazdele au dat lovitura prin Darius Buia. La doar un minut, Ofosu a egalat pentru Craiova și a rezolvat ecuația calificării.

Paraschiv, pentru gazde, și Alexandru Tudorie, pentru oaspeți, au închis tabela în prima repriză. A doua parte nu a mai adus nicio modificare a scorului, iar Universitatea Craiova se califică fără glorie în finala cupei pe care o va juca cu Astra.

Finala Cupei României este programată pe 22 mai, la Ploiești, unde vor putea asista 7500 de spectatori.

Vizualizări: 850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: