Un nou apel pentru salvarea vieții unui salariat al CE Oltenia

Manu Tomescu, lider sindical în cadrul Termocentralei Rovinari, a făcut un nou apel la colegi pentru a dona sânge pentru un coleg de la Ișalnița, ale cărui picioare au fost tăiate de tren în timpul serviciului.

"Săceanu Daniel, colegul de la Termocentrala Ișalnița, care a suferit un accident grav, are nevoie în continuare de transfuzie de sânge, pentru a putea spera că îi va fi salvată viața! Cei care doriți să îl ajutați sunteți așteptați mâine, 16 iulie 2019, la ora 8:00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu, unde puteți să donați pe tabelul deschis pentru Săceanu Daniel, internat la Secția Terapie Intensivă, Spitalul de Urgență nr.1 din Craiova", este apelul lui Manu Tomescu.

Grupele de sânge compatibile sunt A2, RH negativ sau 0, RH negativ. "Dar pot dona și cei cu alte grupe sanguine, deoarece se va face schimbul cu grupele de sânge compatibile, necesare colegului nostru", a mai spus Manu Tomescu.

Bărbatul are 49 de ani şi este din comuna Butoieşti, Mehedinţi. Potrivit datelor de la ITM Dolj, evenimentul s-ar fi produs joi seara, în jurul orei 20:00, la Secţia de combustibil de la calea ferată uzinală a Termocentralei Ișalnița. Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj a declanșat o anchetă.

„În timp ce împingea către rampa de descărcare un şir de 10 vagoane, victima care supraveghea operaţiunea, din motive necunoscute, a căzut între vagoane. Nu era nimeni în jur care să ne explice ce s-a întâmplat. Evenimentul este în cercetare”, a declarat pentru GdS, Emil Murgu, seful Serviciului Compartiment Control Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul ITM Dolj.

Vizualizări: 2,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: