Un salariat al CE Oltenia are nevoie urgent de ajutor

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia, de la Termocentrala Ișalnița, este în stare gravă după ce ambele picioare i-au fost prinse de o garnitură de tren. Acesta este internat la Terapie Intensivă la spitalul din Craiova și are nevoie de transfuzii sangvine.

Un coleg a făcut apel la salariații CE Oltenia să doneze sânge pentru Săceanu Daniel. “Dragi colegi, facem un apel la voi, pentru colegul nostru care a suferit aseară un accident și i s-a amputat un picior de la genunche și la celălalt talpa piciorului. Cine poate și se încadrează la cele două grupe de sânge, este rugat să se prezinte cat mai urgent”, este apelul făcut pe pagina de socializare, grupele necesare fiind 0 RH negativ sau A2 RH negativ.

Bărbatul are 49 de ani şi este din comuna Butoieşti, Mehedinţi. Potrivit datelor de la ITM Dolj, evenimentul s-ar fi produs joi seara, în jurul orei 20:00, la Secţia de combustibil de la calea ferată uzinală a Termocentralei Ișalnița. Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj a declanșat o anchetă.

„În timp ce împingea către rampa de descărcare un şir de 10 vagoane, victima care supraveghea operaţiunea, din motive necunoscute, a căzut între vagoane. Nu era nimeni în jur care să ne explice ce s-a întâmplat. Evenimentul este în cercetare”, a declarat pentru GdS, Emil Murgu, seful Serviciului Compartiment Control Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul ITM Dolj.

Vizualizări: 6,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: