Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un nou buget al CEO, prezentat azi sindicatelor

Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) va prezenta în şedinţa de astăzi, a negocierile pentru un contract de muncă unic în companie, un nou buget. Liderul de sindicat Constantin Mitrescu a declarat că ieri s-a discutat despre măsurile de protecţie şi securitate în muncă, iar astăzi vor fi reluate discuţiile referitoare la veniturile pe următorii patru ani. Acesta speră că noul buget de venituri şi cheltuieli (BVC) va fi favorabil angajaţilor, altminteri nu vor semna contractul de muncă.

Primul BVC pus la dispoziţia sindicatelor săptămâna trecută a dus la sistarea negocierilor deoarece prevedea reduceri de până la 40% la capitolul cheltuieli cu munca vie. Rămâne de văzut ce calcule a făcut conducerea CEO şi cum vor reacţiona cei 15 lideri de sindicat din comisia de negociere. (M.B.)

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: