Un nou concurs pentru şefia Direcţiei Agricole

Postul de director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Gorj este scos la concurs pentru a doua oară, evaluarea candidaţilor urmând a avea loc în perioada 15-17 martie 2011. Atât actualul şef, Aurel Tomescu, cât şi fostul director adjunct, Virgil Drăguşin, nu mai sunt interesaţi de conducerea instituţiei.

Un posibil candidat ar rămâne totuşi Ion Popescu care de altfel a obţinut şi avizul formaţiunii politice din care face parte. “Ion Popescu a obţinut avizul formaţiunii politice, însă la concurs poate participa orice angajat al Direcţiei Agricole deoarece condiţiile de înscriere sunt foarte permisive. Este vorba despre studii superioare şi o vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani. Proba scrisă va avea loc în data de 15 martie, iar candidaţii vor trebui să obţină minim 7 pentru a participa la interviul din ziua de 17 martie”, a declarat Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director s-a reluat după ce la sfârşitul anului trecut nici Virgil Drăguşin şi nici Ion Popescu nu au obţinut nota 7 la proba scrisă. Pe lângă cei doi, la primul concurs s-a înscris şi Aurel Tomescu, însă acesta nu s-a prezentat la proba scrisă. Din comisia examenului, care va avea loc luna viitoare, va face parte şi un reprezentant al Instituţiei Prefectului Gorj.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: