Au intervenit cu utilajele pe drumul spre Rânca

Vremea rea din ultimele ore au scos drumarii cu utilajele pe Drumul Național 67C, Novaci-Rânca. Angajații Secției Drumurilor Naționale au intervenit de la primele ore ale dimineții pentru a deszăpezi drumul care duce spre stațiunea Rânca.

Reprezentantul SDN Târgu Jiu, Cristi Tudor, spune că s-a intervenit cu 6 utilaje, tocmai pentru ca turiștii să nu aibă probleme atunci când vor merge în stațiune.

”Am intervenit pe DN 67C, Novaci-Rânca. Au fost 6 utilaje cu lamă, s-a intervenit se noaptea trecută. Drumjul este curat și se circulă fără problemă în acest moment. Îi rugăm pe șoferi să circule cu atenție și să aibă cauciucuri de iarnă”, spune Cristi Tudor.

Meteorologii anunță ninsori și vânt puternic și în zilele viitoare, iar drumarii vor fi la datorie cu utilaje și material antiderapant. 

În intervalul 06 decembrie, ora 22 – 08 decembrie, ora 18, aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile și se vor acumula cantități ce vor depăși 15-20 l/mp și pe arii restrânse, în special în jumătatea de sud-est, 30-40 l/mp.

În zonele de deal și de munte și local în centrul, nordul și nord-estul țării vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și lapoviță, iar în regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile. Se va forma polei pe arii restrânse în Transilvania și Moldova.

Începând din a doua parte a zilei de marți (07 decembrie) vântul se va intensifica în est, sud-est, în extremitatea de sud-vest și temporar în zona montană înaltă, în general cu viteze de 45-55 km/h.

Vizualizări: 1,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: