Un nou director în fruntea CEO? "Nu ar mai privilegia toți pupincuriștii"

Primarul din Rovinari, Robert Filip, se așteaptă să vadă schimbări la vârful Complexului Energetic Oltenia. Filip este convins că Sorin Boza va fi înlocuit din fruntea companiei energetice și că oricine altcineva ar veni în locul său ar putea regla lucrurile. “Chiar și fabrica de la noi din oraș, dacă și-ar muta managementul pentru o jumătate de an la CEO, eu vă spun că ar dudui toate lucrurile acolo”, a spus primarul Filip.

În primă fază, susține Robert Filip, ar trebui făcută o curățenie printre salariații din birouri: “Nu ar mai privilegia toți pupincuriștii și lingăii”, a fost mesajul primarului din Rovinari.

Acesta mizează pe faptul că noul Consiliu de Supraveghere îi numără zilele lui Sorin Boza la conducerea Complexului Energetic Oltenia. „Mă aștept la o schimbare într-un termen cât mai scurt. Să vină niște oameni care sunt gorjeni și care pot să facă ceva pentru Complexul acesta. Eu cred că un management bun, pregătit, competitiv... Vă dau un exemplu, chiar și cei de la fabrica de la noi din oraș, dacă și-ar muta managementul pentru o jumătate de an la CEO, eu vă spun că ar dudui toate lucrurile acolo, pentru că oamenii au niște reguli de la care nu se abat. Nu ar mai privilegia toți pupincuriștii și lingăii care vin. Nu am nimic cu oamenii ăștia, din TESA, sunt de acord să fie locuri de muncă, dar nu sunt de acord să angajezi oameni care nu au obiectul muncii”, a spus Filip, la Tele3.

Vizualizări: 5,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: