Un nou şef la CE Oltenia. Cine este!

Complexul Energetic Oltenia are un nou șef. Este vorba de Sorin Boza, care a fost numit în ședința Consiliului de Supraveghere care a avut loc vineri, la termocentrala Rovinari, în funcția de membru al Directoratului.

Boza a confirmat numirea sa în această funcție și a spus că va conduce și o divizie din cadrul CE Oltenia, fără să spună care anume. Conform unor surse din companie ar fi vorba de Divizia Strategie Dezvoltare, pe care a condus-o, pentru puțin timp ce e drept, neamțul Klaus Leiders. Sorin Boza este considerat unul din managerii de top ai României de presa economică. A fost director de investiții la Lafarge, companie care a fost condusă de actualul ministru al Economiei și vicepremier, Costin Borc. Boza a mai lucrat în Gorj, ocupându-se de investiția celor de la Siniat, la fabrica de gips-carton de la Turceni.
Prin numirea lui Boza în fruntea CE Oltenia, Directoratul companiei este complet, adică are cei 5 membri necesari impuși de lege, dar nu și selectați în baza acesteia, cel puțin nu toți. Din acest for de conducere al companiei mai fac parte în momentul de față: Laurențiu Ciobotărică, Daniel Antonie, Ovidiu Bălăcescu și Ionel Ilie.
Ciobotărică și Antonie sunt singurii care au fost selectați în baza leii 109/2011, ceilalți au fost numiți.

Vizualizări: 4,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: