Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un om de afaceri din Peştişani, prădat de hoţi

2 tineri sunt suspectaţi de poliţişti că pe timpul nopţii au pătruns pe proprietatea lui Fuiorea Purec Ion din Peştişani şi iar de aici au sustras role metalice ale unui buldoexcavator şi un cric. Bunurile, evaluate la suma de 5.000 lei, au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Acesta deţine o firmă care se ocupă cu exploatarea de lemne.

  În dimineaţa zilei de 14 ianuarie 2012, F.P.I., din comuna Peştişani, i-a sesizat pe poliţiştii Secţie 2 Poliţie Rurală Teleşti despre faptul că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns pe proprietatea sa, sustrăgând de pe un teren din spatele locuinţei, 15 role metalice de buldoexcavator şi un cric, valoarea acestor bunuri estimând-o la suma de 5.000 lei.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, în data de 16.01.2012, poliţiştii au identificat suspecţii furtului, J.G.O., de 20 ani, din comuna Runcu şi M.N.G., de 18 ani, din municipiul Motru.

Bunurile sustrase au fost recuperate de către poliţişti şi restituite părţii vătămate. Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: