Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un pacient Covid din șapte este la ATI

2.668 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2 au fost anunțate sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică. Gorjul este trecut cu 24 de cazuri noi, Doljul cu 35, Mehedinți cu 17, Olt cu 38, Vîlcea cu 51.

Au fost raportate și 68 de decese. 63 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.702. Dintre acestea, 1.018 sunt internate la ATI. Este semnul că mulți dintre cei infectați preferă să se trateze acasă și numai cazurile medii și grave ajung la spital.

Vizualizări: 1,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: