Un pensionar din Sadu, în pericol de moarte

Un bărbat din Bumbești Jiu se zbate între viață și moarte după ce a căzut în Jiu. Potrivit martorilor, acesta ar fi vrut să se sinucidă. A fost scos din apă de câțiva pescari, după care transportat, în stare de inconștiență, la spital, unde a fost resuscitat.

Inima a început să bată din nou, dar este ținut în viață de aparate. Incidentul s-a petrecut luni dimineața în zona Pieței Centrale din Târgu Jiu. Bărbatul de 65 de ani, din Bumbești Jiu, ar fi fost văzut de câțiva oameni care erau la pescuit că stătea cu picioarele în apă. “I-am spus să plece, să nu cadă în apă. Când am văzut că nu vrea, l-am scos noi și l-am dus acolo, între mașini”, ne-a spus un pescar.

Omul nu a vrut să stea prea departe de apă, iar înainte de a reveni la Jiu, și-ar fi făcut curaj cu o sticlă de alcool. Potrivit martorilor, acesta ar fi consumat rachiu înainte de a se întoarce pe malul Jiului. S-a așezat pe o dală, după care a căzut în apă. A fost scos la mal de doi pescari și tot ei au alertat salvatorii. Medicii l-au resuscitat minute în șir, însă bărbatul respiră acum cu ajutorul aparatelor, el fiind inconștient când a fost scos din râu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Galerie foto



Vizualizări: 3,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: