O minoră însărcinată a fugit de acasă. update: Reacție pe facebook

O fată de 15 ani din comuna gorjeană Runcu a fugit de acasă și este căutată de poliție. Ana Elena Adina Săvulescu a fost dată dispărută de tatăl său. Minora este însărcinată în luna a șasea.

Din discuţiile purtate cu membrii familiei a reieşit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu. Semnalmente: 1,60 m. înălţime, 55 kg, păr şaten lung până la nivelul umerilor, ochi căprui, însărcinată în luna a șasea,  fără semne particulare. Nu se cunosc detalii cu privire la articolele de îmbrăcăminte cu care era îmbrăcată minora la data plecării de la domiciliu, anunță un comunicat al IPJ Gorj. Cei care pot oferi detalii care pot conduce la găsirea minorei, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție. (A.A.)

update: Fata a reacționat pe faceebook luni, după ora 21.00, unde a postat o fotografie cu prietenul ei. "Când iubești o persoană, o iubești așa cum este... nu așa cum dorit tu sa fie! Te iubesc foarte mult viața mea", a scris tânăra.

Vizualizări: 6,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: