Rămân să bea și după ce se închid cârciumile

Polițiștii locali din Târgu Jiu au verificat 13 unități de alimentație publică și au constatat că acestea respectă programul de lucru. Au mers însă și la sesizări, astfel fiind verificate alte 4 unități de alimentație publică.

„În timpul controlului, agenții constatatori au depistat în afara barurilor închise, persoane care consumau băuturi alcoolice pe terasele de alimentație publică, cu mențiunea că administratorii societăților în cauză au fost atenționați în privința respectării programului de funcționare și a normelor legale în vigoare. Pentru neregulile constatate la cele 4 unități de alimentație publică urmează aplicarea unui număr de 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2000 lei pentru următoarele abateri: nedeținerea avizului/autorizației de funcționare pentru activitatea pe terasa de alimentație publică, nerespectarea programului de funcționare, neprezentarea autorizației/avizului de funcționare pentru desfășurarea serviciilor de piață în terase de alimentație publică“, arată un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

În timpul serviciului de patrulare polițiștii locali au mai depistat persoane fără adăpost, sau care consumau fie băuturi alcoolice pe domeniul public, fie semințe, resturile fiind aruncate la întâmplare. „Acestea au fost legitimate și avertizate de către echipele de control pentru nerespectarea normelor în vigoare, iar cele din urmă au fost îndrumate să curețe resturile aruncate, strada și trotuarul fiind curățate în prezența polițiștilor locali“, se mai arată în comunicat.

În timpul verificărilor, o persoană a fost sancționată contravențional de polițiștii locali pentru adresarea de expresii și cuvinte jignitoare.

Galerie foto


Vizualizări: 3,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: