Un politician anunţă trimiterea în judecată a lui Condescu

„Într-un timp foarte scurt se va finaliza ancheta respectivă și domnul Condescu va fi trimis în judecată”, a declarat ieri preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru, la Radio Omega. Declaraţia vine în contextul în care dosarul este instrumentat la Parchet şi doar procurorul de caz ar trebui să ştie cum va fi soluţionat, cu sau fără trimitere în judecată.

Florin Cârciumaru anticipează ce vor face anchetatorii care instrumentează dosarului lui Marin Condescu sau are informații pe care se bazează când spune că în scurt timp președintele Clubului Pandurii Târgu-Jiu va fi trimis în judecată. „Sunt instituții ale statului care în momentul de față anchetează. Sunt sigur că într-un timp foarte scurt se va finaliza ancheta respectivă și domnul Condescu va fi trimis în judecată. Și eu, dar și ceilalți din conducerea clubului sau cetățenii Municipiului Târgu-Jiu așteaptă să se finalizeze această anchetă. Eu zic să lăsăm organele statului să-și facă treaba, iar noi cei care facem parte din AGA să avem grijă ca aceste probleme să nu afecteze angajații”, a precizat Florin Cârciumaru la Radio Omega.

Ana Maria Prodan va fi reaudiată

În acest context, Florin Cârciumaru a recunoscut că a fost audiat împreună cu Viorel David, în dosarul lui Marin Condescu. Președintele de la PSD a povestit că a fost întrebat anumite aspecte legate de un contract de împrumut făcut de Marin Condescu, cu care Cârciumaru a fost de acord la vremea respectivă și consideră că totul s-a făcut legal. Dacă Florin Cârciumaru a scăpat de anchetatori, Ana Maria Prodan va fi cel mai probabil reaudiată pentru că au fost depistate câteva neconcordanțe în declarații. Impresarul dă declaraţii în legătură cu transferul unui jucător de la Pandurii în străinătate.

Cârciumaru: CEO nu a contribuit singur

Florin Cârciumaru a mai precizat și faptul că nu doar Complexul Energetic Oltenia a sprijinit Clubul Pandurii Lignitul Târg-Jiu. „Cred că s-au convins cei de la CEO că nu au contribuit numai dânșii. Suma plătită de CEO o fi mai mare, dar nu în 2013, ci în 2012. Nu am contabilizat contribuția primăriei. Eu am spus că nu mă bag în partea financiară a CEO. E adevărat că  CEO a contribuit cu cei mai mulți bani”, a declarat Cârciumaru. 

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: