Un politician susține că Sebastian Ghiță este "căutat frenetic" prin Gorj

Fostul candidat PRU Gorj la alegerile parlamentare din decembrie, Robert Bugă, susține într-o postare pe facebook că Sebastian Ghiță a fost căutat frenetic prin Gorj în ultimele zile. Ghiță a dispărut de o săptămână și sunt surse care susțin că a plecat din țară pentru a scăpa de dosarele penale. Pe 28 decembrie, România TV a difuzat o înregistrare cu unele dezvăluiri ale lui Ghiță, care a promis noi dezvăluiri în următoarele zile.

Postarea lui Robert Bugă

Nu sunt prieten cu Sebastian Ghiţă. Nici măcar amici nu cred că suntem. Suntem colegi de partid. De când l-am cunoscut, cred că am vorbit cu el de maxim 10 ori faţă-n faţă şi de vreo 3 ori la telefon. Înţeleg că zilele astea a fost căutat frenetic prin judeţul Gorj... fie! Căutaţi-l, la mine nu-i sigur!
Nu vreau să comentez problemele lui, deşi dosarul penal pentru care este hăituit acum mi se pare cea mai abjectă făcătură posibilă.
În schimb, nu pot să nu remarc cu câtă patimă este căutat, 24/24, cu filaje la casele cunoscuţilor lui, cu telefoanele cunoscuţilor lui ascultate, deşi NU este dat în urmărire generală şi NU există vreo cerere de arestare pe numele lui.
Asta în timp ce fostul deputat al UDMR Marko Attila, urmărit penal în dosarul ANRP, A FUGIT DIN ROMÂNIA, a fost dat în urmărire internaţională, a fost ARESTAT PREVENTIV "în lipsă", dar şade bine mersi în Ungaria, sub bagheta protectorului Viktor Orban...
Am mai spus-o şi o repet: cred că cel mai mare handicap pe care îl poţi avea în România este să fii ROMÂN!

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: