Un primar PNL laudă întâlnirile cu parlamentarii PSD: „Discuțiile n-au fost degeaba”

Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia, are numai cuvinte de laudă la adresa parlamentarilor PSD. Cotojman este unul dintre primarii care a participat la întâlnirile organizate de social-democrați și s-a declarat extrem de mulțumit. Ba chiar, primarul din Roșia de Amaradia îi recomandă deputatului Dan Vîlceanu să organizeze și el astfel de întâlniri.

Reporter: Ce v-au promis la şedinţa PSD? Vă ajută la obținerea finanțărilor?

Liviu Cotojman: În primul rând aș scoate în evidență că acțiunea a fost una minunată, extraordinară, e de apreciat ce au făcut parlamentarii de la PSD. Am discutat cam toate problemele cu care se confruntă administrația locală, un primar. Ne-au dat posibilitatea, la fiecare primar, să ne expunem cu ce probleme ne confruntăm la nivel de localitate, ne-au promis și sprijin. Eu am ridicat problema terenurilor rămase în urma excavărilor miniere de pe raza localității. E vorba de haldele de steril, îngreunate, îmbibate sub influența apelor, nu fac altceva decât să provoace noi alunecări, alunecări care ar înainta către casele din satul Rugetu. Domnul senator Cârciumaru a și intervenit în timpul discuției noastre, promițându-mi că va media să aibă loc o întâlnire cu directorul de la CEO.

Rep.: Veți mai participa dacă vă invită social-democrații?

L.C: Aș vrea să scot în evidență că am participat la această acțiune pentru că am fost invitat de domnul deputat Weber și nu regret. Vreau să spun că dacă voi fi invitat și cu alte ocazii la alte întâlniri de acest gen, voi răspunde afirmativ, adică voi fi prezent de fiecare dată. Am simțit că parlamentarii de la PSD, nu numai domnul Weber, domnul Cârciumaru și chiar Cosmin Popescu, prin discuțiile pe care le-am avut acolo, ne-au ridicat puțin moralul, în sensul că am simțit că urmează ca în perioada următoare să ne acorde și sprijinul. Discuțiile n-au fost degeaba, n-au fost în zadar, s-a simțit că parlamentarii de Gorj chiar vor să ajute primarii.

Rep.: Dar politic dă bine pentru PNL să participați la aceste întâlniri?

L.C: Nu știu dacă se poate interpreta așa, dar scot în evidență că parlamentarii PSD au făcut un lucru extraordinar, iar întâlnirea aceasta putea să o planifice și deputatul nostru Dan Vîlceanu și oricare altcineva care are pârghiile necesare de a ajuta, măcar prin discuții, de a pregăti anumite proiecte. Nemulțumirea mea este împărtășită și de alți primari, și nu numai eu am fost prezent acolo, au mai fost și alți primari PNL, pentru că noi, primarii, simțim nevoia să discutăm și să fim ajutați.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: