Edi Lădaru: „Sunt 80% şanse să candidez la Târgu Jiu”

Consilierul municipal Eduard Lădaru spune că sunt şanse foarte mari să candideze la Primăria Târgu Jiu. Asta pentru că înțelegerea dintre ALDE și PSD privind susținerea reciprocă a candidaților de la Târgu Jiu și Drăguțești cam scârțâie.

Reporter: Pregătiți o candidatură la Primăria Târgu Jiu?

Eduard Lădaru: Eu mă pregătesc să candidez la Primăria Târgu Jiu. V-am spus de la bun început că eu vreau să candidez la Primăria municipiului Târgu Jiu și eu îmi fac datoria de consilier local, în primul rând. Sigur mă pregătesc să candidez la Primăria municipiului Târgu Jiu, nu s-a luat încă o decizie, sper să se ia decizia astfel încât să pot să candidez.

Rep.: Și Dian Popescu a anunțat o astfel de variantă după ce PSD a anunțat că nu-l susține pe Ion Popescu la Drăguțești...

E.L: Varianta era oricum în calcul, nu era vorba de PSD dacă susține sau nu candidatul nostru de la Drăguțești. Până la urmă, cu tot respectul, nu poți să dai 80.000 de votanți pe 2.000 de votanți sau 3.000 cât are comuna Drăguțești. Municipiul Târgu Jiu este foarte important la nivelul județului Gorj și important la nivel național pentru că este reședință de județ. Nu se pune problema să se facă un schimb de genul: „Dă-mi Târgu Jiu-ul pe Drăguțești”.

Rep.: Care sunt șansele, în procente, să candidați?

E.L: Dacă până acum șansele erau în defavoarea mea, să nu candidez, în prezent șansele sunt de 80% să candidez.

Rep.: Credeți că ați câștiga primăria?

E. L: Categoric, da. Eu pentru asta intru în cursă, să câștig Primăria municipiului Târgu Jiu și cred că am dovedit faptul că m-am ținut de programul meu electoral, cu care am venit în fața alegătorilor și m-am ocupat de capitolele mari pe care le-am avut trecute în programul electoral și anume educație, sănătate și siguranța copiilor noștri.

Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: