Un punct care nu ajută nici Pandurii, nici Viitorul

Pandurii au marcat, în sfârşit, şi au fost pentru câteva minute victorioşi acasă în meciul disputat joi seară pe „Municipal“, cu echipa lui Gică Hagi. Visul a durat doar din minutul 76 când dos Santos a deschis scorul până în minutul 82, când Viitorul a egalat prin Tănase. Partida s-a încheiat cu sorul de 1-1. Acesta este al treilea meci al lui Grigoraş pe banca pandurilor şi primul punct de când a venit la echipă.

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Erico, Mamele, Momcilovic - Anton, Nistor, Breeveld - Shamsin, Matulevicius, Nicoară

FC Viitorul: Balauru - Moga, Mitrea, Larie, Toşca - Băluţă, Lazăr, Tiru, Marin, Benzar – Axente

Meciul a fost unul dinamic şi pe alocuri spectaculos. De menţionat este însă că echipa adversă este aproape de coada clasamentului, la un pas de retrogradare. Pandurii a avut şanse şi au ratat inexplicabil poarta lui Dragoş Balauru, jucătorii de la FC Viitorul dându-le bătaie de cap gorjenilor. În prima repriză, Viitorul a dat un gol, dar care a fost anulat, arbitrul stabilind că a fost henţ. Jucătorii lui Petre Grigoraş s-au ţinut de ratări la meciul cu echipa lui Gică Hagi. Dan Nistor a avut o ratare uriaşă şutând pe lângă poarta părăsită de portarul Balauru. Din fericire, Alex dos Santos a intrat pe teren în minutul 68, iar în minutul 76 a marcat. La scurt timp, în minutul 82, Florin Tănase, a egalat. Florin Tănase şi Axente le-au pus probleme foştilor vicecampioni. Pandurii au arătat la meciul de aseară că le este greu să se lupte şi cu echipe de pe locurile 14-15. „Am făcut un meci foarte bun, cred că meritam toate cele trei puncte“, a spus Florin Tănase.

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, nu a fost mulţumit de rezultatul echipei considerând că „e prea puţin pentru o echipă ca şi Pandurii“.

„Am primit un gol dintr-un out. O fază foarte uşoară, o greşeală a noastră. (...)Asta e situaţia, aceştia suntem deocamdată“, a spus Grigoraş după meci, declarând că FC Viitorul este o echipă care „joacă fotbal frumos, adevărat“.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: