Un singur caz nou de Covid-19 în Gorj

124 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus la nivel național au fost raportate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, tendința fiind de scădere cu 20-30 de cazuri pe zi.

Pentru Gorj au fost raportate 143 de cazuri de la începutul pandemiei, cu unul mai mult decât în ziua precedentă. Se pare că este un angajat de la Finanțele Publice, mai mulți funcționari fiind trimiși în izolare la domiciliu. „În data de 31 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 143 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj, din care 77 persoane vindecate și externate, 53 persoane internate în spitale din județul Gorj, 6 persoane (internate în spitale din județele de domiciliu și 7 persoane decedate”, a transmis DSP Gorj.

Până astăzi, 31 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 19.257 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.256 au fost declarate vindecate și externate.

În Gorj erau duminică 37 de persoane în carantină instituționalizată și 2685 persoane în autoizolare la domiciliu.

De la 1 iunie vor fi noi măsuri de relaxare, printre care deschiderea teraselor și ieșirile din localitate fără declarație.

Vizualizări: 2,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: