Un şofer beat a accident un pieton

În data de 21.04.2011 orele 19:31  poliţişti din cadrul  Postului de Poliţie Roşia de Amaradia, au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de A.V., din localitate, despre faptul că, pe raza localităţii a avut loc un accident de circulaţie

             La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Novaci  şi Postul de Poliţie Roşia de Amaradia care a stabilit că cele sesizate se confirmă.

             B.M.C., 23 ani din comuna Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe D.C. 29 A  pe raza localităţii Roşia de Amaradia, judeţ Gorj, într-o succesiune de curbe,  pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a accidentat uşor pe L.Ş., 70 ani din aceeaşi localitate, care în calitate de pieton circula neregulamentar  pe marginea părţii carosabile.

           Victima a fost  transportată la Spitalul oraşului Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.     

            Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus  la Spitalul oraşului Novaci în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

             În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală .

              Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: