Un vicepreşedinte PSD Gorj şi-a trimis demisia prin fax

Puiu Diaconescu şi-a trimis ieri demisia la partid prin fax, având în vedere că nici un lider al PSD Gorj nu îi mai răspunde de luni bune la telefon. „Partidul nu stă într-un om”, a fost reacţia lui Ion Călinoiu, preşedinte executiv al PSD Gorj, la aflarea veştii.

Puiu Diaconescu şi-a dus la bun sfârşit ameninţările şi a trimis, ieri de dimineaţă, demisia prin fax la Partidul Social Democrat Gorj. Fostul vicepreşedinte al PSD Gorj spune că pleacă din partid cu sentimentul de frustrare că doi-trei oameni din partid au acaparat puterea. ,,Am dorit să atrag atenţia că nu este vorba doar de interesul meu, dar închiderea democraţiei din acest partid şi privatizarea partidului în interesele proprii ale unor oamenii m-au determinat să iau această decizie. Se stă de vorbă doar pe interese, primarii sunt chemaţi pe rând şi cel care ridică vocea primeşte banii să tacă'', acuză Diaconescu.

Regretat de Popeangă

Puiu Diaconescu acuză lipsa de comunicare din interiorul partidului şi crede că membrii partidului sunt buni doar atunci când muncesc. ,,Faptul că de 7 luni de zile nu reuşim să ne întâlnim, nimeni din partid, nu Puiu Diaconescu, decât aşa dacă a trecut pe la unul dintre conducători, dar în rest oficial, în forurile de conducere  a  partidului, nu ne-am mai întâlnit. Ne-am întâlnit înainte de alegeri, dar nu într-un birou executiv, ci într-o instruire a vicepreşedinţilor cu dreptul la muncă, atât. Nu de a spune altceva”, a precizat Diaconescu.

După înaintarea demisiei, Diaconescu nu a fost contactat decât de un singur membru al PSD, de deputatul Vasile Popeangă. ,,Domnul deputat Popeangă a întrebat dacă m-a chemat cineva din conducerea partidului. A fost singurul!''.

Partidul nu stă într-un om

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, nu regretă plecarea fostului său coleg şi susţine că demisia este un act unilateral de voinţă. ,,Este un act de voinţă, unilaterală şi partidul nu stă într-un singur om, că este Puiu Diaconescu sau Ion Călinoiu. Partidul are resurse şi nu stă într-un om'', a precizat Călinoiu.

Diaconescu este primul dintre cei trei nemulţumiţi din PSD care decid să părăsească partidul. Primarii Sorin Bucurescu şi Marian Rotaru sunt şi ei nemulţumiţi de lipsa de comunicare din cadrul formaţiunii politice şi ameninţă cu plecarea.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: