Una calificată, alta eliminată

Două echipe din Gorj au fost implicate ieri în turul IV al Cupei României. Atât Pandurii II cât şi Minerul Mătăsari au avut în faţă echipe dintr-un eşalon superior, CSM Rm-Vâlcea şi Damila Măciuca, ambele din liga a doua. În timp ce nou promovata din Măciuca a ales să respecte competiţia şi să se prezinte cu echipa de bază la Mătăsari, cei de la Vâlcea au venit cu juniorii republicani la Tg-Jiu şi au pierdut umilitor cu 0 la 8 în faţa pandurilor. Minerul Mătăsari a avut în schimb ghinion. A condus cu 2-0, a fost egalată la 2 şi a pierdut în cele din urmă la penalty-uri. Unul din golurile celor de la Măciuca a fost marcat de Albert Voinea, atacant împrumutat chiar de la Pandurii. (C.D.)

Pandurii II Târgu Jiu – CSM Râmnicu Vâlcea 8-0 (5-0)

Au marcat: S. Lupu ‘8, ’10, ’81, Orac ’14, Avramescu ’21, Fărcăşanu ’36, Unguru ’50, Vlăduţi ’62.

Pandurii II: Bănică – Popete, Tătaru, Rada, I. Constantin – Orac (’65, Găman), Avramescu, Unguru (’72, Gavrilescu) – Fărcăşanu (’46, Golea), Vlăduţi, Lupu. Antrenor: Cristi Popescu.

Minerul Mătăsari – Damila Măciuca 2-2 (2-0 pauză, 5-6 la penalty-uri)

Au marcat: Ștoiu (min. 31 – din penalti), Turcin (min. 37) / Voinea (min. 55), Posteucă (min. 65 – din penalti)

Au ratat la penalty-uri: Minciună şi Vlăduţ respectiv Posteucă

Minerul: Popescu – Schinteie, Sava, Ularu, Geoagă – Drăcea (min. 64 Sandu), Stoian, Ștoiu (93 Vlăduț), Clipici (min. 79 Minciună) – Turcin, Luca. Antrenor: Victor Ardeoiu.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: