Unde-i trimite Belgher pe politicienii care nu se ţin de cuvânt

Leo Belgher, consilier UNPR la Alimpeşti, a putut fi văzut în ultima vreme la mai multe manifestări organizate de PP-DD, cum ar fi „nunta orfanilor”, unde Belgher a şi cântat câteva melodii. Şi primarul PSD de la Leleşti a fost văzut la lansarea candidaturii democrat-liberalului Ion Cupă. Este vorba de „relaţii interumane”, explică Belgher. Acesta a acordat un interviu la Radio Infinit, în care i-a trimis cu vacile pe câmp pe politicienii care nu se ţin de cuvânt.

Rep.: Sunteţi consilier UNPR, asta înseamnă că susţineţi USL în alegeri?

Leo Belgher: Ce să fac dacă partidul meu a făcut alianţă cu USL? M-am  săturat să fiu dat afară din partide. Măcar mandatul acesta de consilier să îl duc la capăt. La modul general nu am nimic cu USL, am o problemă cu ce se întâmplă la mine la Alimpeşti.

Rep.: Vă plângeţi totuşi că USL nu ţine cont de UNPR.

L.B.: În alegeri fiecare vot contează, UNPR are în jur de 9.000 de voturi, ar fi trebuit să se ţină cont de asta. Dacă nu le pasă, nu e bine.

Rep.: Cum vedeţi faptul că un vicepreşedinte PSD, Marian Rotaru, a fost la lansarea candidaturii lui Ion Cupă de la ARD?

L.B.: Care este problema? Am fost şi eu, am stat zece minute, l-am salutat şi am plecat. Dacă e prietenul meu… Trebuie ascultaţi toţi politicienii, nu înseamnă că dacă sunt la un partid, nu pot să mă duc la altul. Dă-o dracu de politică, ne mai gândim şi la viaţa noastră. Relaţia asta interumană nu mai există?

Rep.: Cum ar fi ca Blaga să se ducă la lansare la Ponta?

L.B: Nu văd nicio problemă. Blaga îşi expune proiectele lui, Ponta proiectele lui, dacă nu te ţii de cuvânt, nu ai ce căuta în politică, du-te dracului cu vacile. Îi votăm pentru patru ani, dacă nu se ţin de cuvânt, să dispară.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: