Trucuri pentru a scăpa de praf rapid și eficient 

Ştergerea prafului nu este tocmai un lucru uşor pentru gospodine. În sine nu pare o sarcină dificilă dar presupune multă atenție şi de cele mai multe ori necesită mult timp. 

Există un truc banal pentru a scăpa de tot praful din casă, apelează, în primul rând la șosetele pufoase pentru acest lucru. Probabil este unul dintre trucurile la care nu te-ai gândit niciodată dar care te ajută mult să cureți casa rapid de praf. Șosetele pufoase sunt foarte elastice şi pot fi întinse cu ușurință în partea de jos a mopului. Dacă umezești șoseta pufoasă, înainte de a o plasa pe mop pentru a șterge cu ea praful, poți scăpa de mai multă mizerie decât de obicei. După ce ați dus sarcina la bun sfârșit, îndepărtați șoseta, dar nu o aruncați. O puteți spăla cu alte cârpe la mașina de spălat, la un program potrivit, pentru a o putea folosi și data viitoare.

O altă metodă de a șterge praful, de această dată de pe jaluzele, este folosirea unei fețe vechi de pernă. O față de pernă veche poate fi, de asemenea, produsul care te scapă de praful din casă, în ziua de curățenie. Fața de pernă veche o poți folosi pentru a șterge praful de pe lamelele ventilatorului de tavan. Pur și simplu glisați vechea față de pernă peste lama ventilatorului și trageți înapoi țesătura care a reținut murdăria.

Dacă nu ați aflat până acum despre folosirea filtrelor de cafea pentru ștergerea prafului, nu deznădăjduiți. Filtrele de cafea sunt excelente pentru a șterge praful de pe ecrane. Folosiți-le pentru curățarea prafului de pe televizor, calculator, laptop. Pentru că ne dorim cu toții ecrane fără scame, iată ce trebuie să faceți: folosiți un filtru de cafea și ștergeți în mod regulat monitoarele de calculator și ecranele televizoarelor prăfuite. Filtrul de cafea ajută și la eliminarea electricității statice şi este o metodă foarte ușoară de curățare a prafului!

Pentru a păstra locuința mereu curată, încercați să preveniți acumularea de praf. Ștergeți des praful şi casa va arăta mereu curată și va avea un aer reînvigorat.

Vizualizări: 782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: