Unde vor ajunge scaunele de la fostul stadion din Târgu Jiu

O parte din scaunele recuperate de la Stadionul Municipal Târgu Jiu vor fi refolosite la bazele sportive din alte localități din Gorj. Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat luni, 31 iulie, transmiterea, fără plată, către autoritățile locale din Țicleni, Turceni, Bălești, Drăguțești a câte 300 de scaune, dar și la Direcția Județeană și Sport și Tineret (100 de bucăți). Acordarea acestora s-a făcut la solicitarea administrațiilor locale.

Luni a venit și o solicitare de la Peștișani, a explicat secretarul Grigore Jianu, în ședința de Consiliu Local.  Astfel, în total, în baza hotărârii, au fost acordate 750 de scaune celor din Peștișani. Primăria din Țicleni a solicitat și ea 2000 de scaune, pentru baza sportivă a Liceului Tehnologic din localitate și la tribuna stadionului din oraș, însă autoritățile vor să mai păstreze și pentru bazele sportive din municipiu, dar și pentru a onora și alte solicitări venite din partea administrațiilor locale. O evaluare realizată de Consulting Company în luna martie 2015 arată că valoarea scaunelor (spătarul din PVC) a fost la acel moment de 13 lei/unitate.

Un număr de 9053 de scaune au fost recuperate după demolarea tribunelor de pe stadion, drept urmare valoarea totală a acestora a fost estimată la 115.878 lei.

Vizualizări: 2,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: