Uneperistul Marius Vlaicu, primit în PSD cu reproşuri

Şefii social-democraţi de la Gorj spun că ar fi de acord cu revenirea lui Marius Vlaicu în PSD, după ce acestea a declarat că îşi doreşte acest lucru. Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat de la Gorj, Florin Cârciumaru, spune însă că o decizie în acest sens va trebui luată însă de conducerea partidului.

Florin Cârciumaru spune că nu ar fi împotrivă pentru revenirea lui Marius Vlaicu în cadrul partidului. Preşedintele organizaţiei de la Gorj este de părere că nici colegii săi nu se vor opune. „Marius Vlaicu, cât a făcut parte din Partidul Social Democrat, a fost un om de bază, un om foarte activ, a fost pentru noi o surpriză când a făcut pasul de a pleca spre alt partid. De primit, nu depinde numai de voinţa dânsului, de voinţa mea, ci depinde de hotărârea întregului birou permanent. S-ar putea ca în procent de peste 90% biroul permanent să fie de acord cu revenirea domnului Vlaicu în rândul membrilor PSD”, a spus Florin Cârciumaru.

După toate aceste vorbe dulci, a venit şi partea amară a poveştii. Cârciumaru a rememorat perioada în care uneperistul Marius Vlaicu a  fost împotriva PSD-ului şi în special a preşedintelui executiv al partidului. „Nu ştiu cât a făcut politica PSD-ului în perioada respectivă, haideţi să dăm timpul înapoi şi să ne aducem aminte a participat la o campanie împotriva domnului preşedinte Călinoiu, a dus acuze partidului care l-a format, dar din punctul meu de vedere acestea fac parte  din viaţă şi sunt lucruri trecătoare şi nu trebuie să facem un caz din câteva declaraţii”, a mai spus preşedintele PSD, Florin Cârciumaru.

Marius Vlaicu a declarat în urmă cu câteva zile că a făcut o greşeală prin plecarea sa din PSD şi că va încerca să-şi depună adeziunea din nou, la organizaţia municipală a Partidului Social Democrat.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: