Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ungurii nu mai cesionează modernizarea DN66

Ungarii au renunţat la ideea de a cesiona lucrările de modernizare a DN 66, deoarece par să-şi fi rezolvat problemele financiare. Reprezentanţii firmei din Budapesta au promis conducerii judeţului că vor relua lucrările în primăvară, urmând ca în aceste zile să se ocupe de plombarea gropilor dintre Rovinari şi Bumbeşti Jiu.

Reprezentanţii firmei Vegyepszer ZRT Budapesta s-au întâlnit zilele trecute cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj. Aceştia au promis că vor relua lucrările de modernizare a DN 66 în primăvară, fiind în continuare titularii contractului. Ungurii au infirmat zvonurile conform cărora ar cesiona lucrarea altor societăţi, precum Eurovia. “Din proprie iniţiativă, reprezentanţii firmei din Budapesta au venit la Consiliul Judeţean şi au promis că vor relua lucrările în primăvară, deoarece şi-ar fi rezolvat problemele financiare. Această societate nu a cesionat contractul de modernizare a DN 66, în ciuda zvonurilor apărute în ultima perioadă”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Societatea din Budapesta urmează să se ocupe în această perioadă de plombarea gropilor dintre Rovinari şi Bumbeşti-Jiu. “În aceste zile vom verifica dacă firma maghiară a început să se ocupe de conservarea drumului pentru sezonul rece, aşa precum a promis”, a mai precizat Ion Călinoiu.

Vegyepszer ZRT Budapesta a executat până în prezent mai puţin de 5% din lucrările care trebuiau a fi finalizate cu urmă cu aproximativ 2 ani. Pentru acestea ungurii au încasat mai bine de 4 milioane de euro.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: