Neaţă, înlocuit cu Iustin Moţa

Gheorghe Neaţă ar putea avea astăzi un motiv de bucurie şi unul de tristeţe. Bucurie pentru că va câştiga concursul pentru şefia spitalului judeţean, unde candidează de unul singur, şi tristeţe pentru că va fi nevoit să renunţe la funcţia de consilier judeţean, pentru a nu fi incompatibil. Noul consilier judeţean al PDL va deveni astfel Iustin Moţa.

Gheorghe Neaţă va susţine astăzi concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Spitalului Judeţean din Târgu Jiu. Dacă va câştiga, va fi nevoit să demisioneze din funcţia de consilier judeţean. „O să respect legea, îmi doresc să trec cu bine de acest concurs, m-am pregătit suficient cred eu, dar am totuşi emoţii“, a precizat medicul Gheorghe Neaţă.

În Consiliul Judeţean, Neaţă va fi înlocuit de următorul de pe lista PDL, Iustin Moţa. „Ştiam că o  să trebuiască să dea domnul Neaţă acel examen şi reuşind să ia acel examen devine incompatibil cu funcţia de consilier judeţean şi o să trebuiască să-şi dea demisia. Eu sunt următorul pe listă, o să accept să fiu consilier judeţean cu toate că atunci când s-au făcut listele am specificat că nu fac o prioritate în a avea un post de consilier judeţean, ci mai degrabă de a-mi asuma alte responsabilităţi. Eu îi doresc domnului Neaţă să ia examenul“, a spus Moţa.

Gheorghe Neaţă nu are contracandidat pentru funcţia de director al Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Concursul pe care-l va susţine pentru ocuparea acestui post constă în susţinerea unui proiect de management şi un test grilă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: