Universitatea Craiova a câștigat amicalul cu Subotica

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în meciul amical susținut sâmbătă pe stadionul „Aripile”, în fața formației sârbe Spartak Subotica. Golurile echipei lui Victor Piţurcă au fost marcate de Mihai Roman (’9) și Carlos Fortes (’65 – penalti).

Amicalul pe care Universitatea Craiova trebuia să-l susțină pe noua iarbă de pe Ion Oblemenco împotriva sârbilor de la Spartak Subotica s-a disputat pe stadionul Aripile, din preajma aeroportului din Bănie.

Echipa  lui Victor Pițurcă s-a impus cu 2-1 în duelul cu ocupanta locului 9 în prima ligă din Serbia. Scorul a fost deschis de Mihai Roman, în prima repriză, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Tiago Ferreira. Sârbii au egalat la o fază în care portarul Laurențiu Popescu a ezitat la o ieșire, 1-1 fiind scorul la pauză. În partea secundă, Carlos Fortes a transformat un penalty dictat pentru un fault asupra lui Baiaram.

Puștiul de 16 ani Ștefan Baiaram a fost desemnat căpitan de echipă pentru acest joc, el evoluând atacant stânga în locul lui Valentin Mihăilă, aflat la naționala de tineret, împreună cu Ștefan Vlădoiu. Au lipsit și Nicușor Bancu și Alex Cicâldău, aflați la naționala de seniori. Nu au evoluat nici Bogdan Vătăjelu, Uros Cosic și Mihai Bălașa, menajați din cauza unor accidentări.

Primul meci pe gazonul de 700.000 de euro adus din Grecia va fi cel cu Hermannstadt, din etapa a 17-a a Ligii I, programat sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 19.30.

Universitatea Craiova - Spartak Subotica 2-1

U Craiova:  L. Popescu (46 Pigliacelli) – Mățel (46 Olteanu), Kelić, Acka (77 Mitran), Tiago Ferreira – Ivanov (65 Nițu), Qaka (46 Mateiu), Ioniță (46 Bărbuț) – Zakarić, Roman (46 Fortes), Baiaram (65 Ivan).

Subotica: Dubljanic – Dundjerski, Otasevic, Tekijaski, S. Milosevic, Jodic, Marcic, Obradovic, Tufegdzic, Gojkov, Sormaz.

Au intrat: Dokic, Cucin, Urosevic, Milutinovic, Ivancevic, Srekovic, N. Mladenovic.

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: