Universitatea Craiova a dat lovitura la transferuri după meciul cu Rapid

Universitatea Craiova se gândește iar la titlu după victoria cu Rapid (2-1), iar Laurențiu Reghecampf a mai primit o veste bună: în Bănie vine Lyes Houri. Fost jucător la Viitorul lui Gheorghe Hagi, Houri mai trebuie să treacă doar un test înainte de a ajunge sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Mijlocașul a evoluat pentru echipele reprezentative U16, U17 și U19 ale Franței, iar pentru acestea a marcat, în total, un singur gol în 22 de jocuri. Aflat deja la Craiova, Lyes Houri mai are un singur test medical de făcut pentru a putea semna înțelegerea cu echipa patronată de Mihai Rotaru, care a renunțat recent la controversatul Minala. După despărțirea de gruparea constănțeană, fotbalistul a semnat cu Fehervar, din Ungaria, iar acum este la un singur pas să își facă bagajele pentru a reveni în Liga 1, așa cum a scris ProSport.

De-a lungul carierei, Lyes Houri a mai îmbrăcat tricourile cluburilor Valenciennes, Bastia, Belfort, Lens B (toate din Franța) și Roda Kerkrade (Olanda).

Lyes Houri a avut o singură experiență în România, unde a evoluat în Liga 1 între 2018 și 2020. În această perioadă, el a bifat 46 de meciuri pentru Farul Constanța (fosta Viitorul), reușind să își treacă de patru ori numele pe lista marcatorilor.

Vizualizări: 987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: