Universitatea Craiova a demis antrenorul principal și echipa sa tehnică

Așa cum era de așteptat, Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, a fost demis de la echipa lui Mihai Rotaru. Gruparea din Bănie a ținut să anunțe oficial plecarea tehnicianului bulgar după ce presa anunțase deja despărțirea.

Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, a confirmat informațiile apărute în ProSport și a anunțat oficial plecarea lui Ivaylo Petev.

În postarea făcută de olteni, gruparea din Bănie a ținut să precizeze că despărțirea a fost una pe cale amiabilă.

„OFICIAL | Mulțumim, Ivaylo Petev! Universitatea Craiova și antrenorul Ivaylo Petev au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului. Kozlic Admir, Adi Adilovic și Csaba Gabris au semnat, de asemenea, rezilierea contractelor. Le mulțumim tuturor și le dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova pe rețelele de socializare.

Deși au fost eliminați în sferturile Cupei României de Oțelul Galați, scor 0-1, în campionat lucrurile nu mergeau chiar atât de rău pentru olteni.

În cele trei etape disputate până acum în play-off, gruparea din Bănie a câștigat cu CFR și Rapid, scor 2-1, însă a pierdut cu FCSB, scor 0-2.

Gică Craioveanu spunea încă de zilele trecute că Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, va sfârși prin a fi demis.

„Am auzit că Ivaylo Petev a fost demis. Nu e o surpriză. S-au ratat toate obiectivele. Am auzit că va veni un antrenor străin. Sau, dintre români, Costel Gâlcă. E foarte profesionist, ca Dorinel. A fost mereu așa, un tip extraordinar de serios.

E foarte greu să lucrezi la Craiova, pentru că se cer rezultate. Cel mai bun antrenor care a fost acolo, după mine, a fost Mangia (n.r. – Devis Mangia). Mie îmi pare rău de Reghe, pentru că începuse să facă o echipă frumoasă, juca bine. Și de Neagoe îmi pare rău”, a declarat Gică Craioveanu, la Digi Sport.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: