Ofertă de 2.000.000 de euro pentru transferul lui Mitriță

Gigi Becali vrea să întărească echipa pentru cupele europene și a pus ochii pe Alex Mitriță. Cu toate acestea, o ofertă de două milioane de euro este considerată insuficientă pentru mutarea fotbalistului de la Universitatea Craiova.

Chiar dacă patronul liderului din Liga 1 vrea să facă mutări impresionante în vară, există voci care susțin că plecarea lui „Messi de România” de la Mihai Rotaru la Gigi Becali este imposibilă.

FCSB este foarte aproape să obțină titlul de campioană a României, după o pauză de nouă ani de zile. Astfel, Gigi Becali a început să stabilească țintele pentru campania de transferuri din vară.

Patronul celor de la FCSB a spus că și-ar dori ca Alex Mitriță să ajungă la liderul din Liga 1, dar această mutare pare imposibilă pentru mulți oameni din fotbal.

„Cu Mitriță nu e realizabil, chiar dacă îi plătește lui Rotaru două milioane. Nu se duce Mitriță în primul rând. Asta a aruncat-o așa Gigi, Gigi asta face, știe că a luat deja campionatul, dar se uită la cei mai buni de la echipe, să bage puțin bățul prin gard, să se agite ei puțin, să fie sigur”, a spus Adi Mutu pentru Fanatik.

FCSB a reușit să își consolideze poziția de lider în Superliga României, după victoria din derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0. Astfel, bucureștenii sunt la 10 puncte în fața principalelor urmăritoare, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Vizualizări: 4,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: