Ce antrenor ar urma să-l înlocuiască pe Ivaylo Petev!

Universitatea Craiova a pierdut pe terenul liderului FCSB și a ratata astfel toate obiectivele stabilite pentru actualul sezon. Eșecul din etapa a treia din play-off a venit și după un eșec în Cupa României iar poziția antrenorului Ivaylo Petev pe banca oltenilor se clatină.

După meci, Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, a tras o concluzie clară când a fost întrebat despre demiterea lui Ivaylo Petev. Întrebat despre posibila demitere a lui Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, după eșecul cu FCSB, scor 0-2, Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, a spus că încă nu a discutat cu nimeni pe acest subiect.

„Nu am discutat cu absolut nimeni nici aseară și nici în cursul zilei de astăzi. Și nici nu am programată vreo discuție pentru după-amiaza aceasta”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Gică Craioveanu spunea că Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, ar putea fi înlocuit de Costel Gâlcă, fostul tehnician de la FCSB.

„Așa am auzit, Ivaylo Petev va fi demis. Nu e o surpriză. Obiectivele sunt ratate. Mike (n.r.- Mihai Rotaru) era foarte supărat. Eu am auzit de un antrenor străin și de Costel Gâlcă. E foarte profesionist (n.r- Gâlcă)”, a spus Gică Craioveanu, la Digi Sport.

Petev mai are contract cu Universitatea Craiova până la 30 iunie 2026, iar antrenorul are o clauză de reziliere considerabilă, mai exact 200.000 de euro.

Vizualizări: 1,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: