Baschetbaliștii își așteaptă fanii la Sala Sporturilor!

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru cea mai intensă săptămână din acest sezon, în care va disputa primele două partide din seria de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Echipa locală va începe seria meciurilor decisive din Liga Națională pe teren propriu.

Primul meci se va disputa marți, 9 aprilie, de la ora 19.00 iar jucătorii echipei din Târgu Jiu mizează și pe faptul că publicul va veni alături de echipă.

Camil Berculescu recunoaște că va fi o serie dificilă de meciuri cu echipa din Galați dar speră în rezultate bune pentru echipa sa. „Va fi o serie destul de grea. Sperăm să fie la fel de bine cum a fost anul trecut cu Steaua, să mergem pe o pantă ascendentă, să controlăm ambele meciuri și să terminăm seria în trei. Îmi doresc să avem un parcurs cel puțin la fel de bun ca anul trecut. Evident, ar fi impecabil să pornim cu 2-0 după jocurile din această săptămână. În primele două meciuri, la noi acasă, ar trebui să avem foarte multă susținere din partea fanilor. Sunt cele mai importante două meciuri ale campionatului. Trebuie să vină toată lumea la sală și să ne susțină. Despre asta este sportul. Avem așteptări înalte, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece. Trebuie să stăm pe linia de plutire, să luăm fiecare moment al jocului în parte, să respectăm planul jocului, să aducem un plusvaloare în apărare, e clar. Sunt niște etape pe care trebuie să le respectăm”, a declarat Camil Berculescu înaintea meciului de marți seară.

Și jucătorul american Underwood așteaptă un număr mare de susținători la sală. ”Este un meci important pentru noi toți, pentru club, pentru oraș, astfel că toată lumea trebuie să fie la înălțime. Fanii sunt foarte importanți, pentru că în meciul cu Vâlcea au făcut o atmosferă incendiară și ne-au împins de la spate”, a declarat, la conferința de presă premergătoare meciurilor din play-out, unul dintre cei mai buni jucători de la Târgu Jiu, Dimitrius Underwood.

Echipa din Târgu Jiu beneficiază de avantajul terenului propriu, după ce a terminat pe locul 2 în Grupa 11-12, în timp ce gălățenii au încheiat pe locul 7. În plus, gorjenii au câștigat în fața gălățenilor de două ori în acest sezon.

Chiar și în aceste condiții, meciurile se anunță a fi destul de dificile, dar gorjenii și-au luat toate măsurile de siguranță pentru a începe cu dreptul seria. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic au tras tare la antrenamente în această perioadă, fiind conectați total la importanța celor două meciuri din această săptămână.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OUT

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

MECI 1

CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

MARȚI, 9 APRILIE 2024, ORA 19.00

MECI 2

CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

JOI, 11 APRILIE 2024, ORA 19.00

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: