Derby gorjean în Seria 7 din Liga 3

În campionatul din liga 3 va urma un derby gorjean în seria a 7. Gilortul Târgu Cărbunești va primi, vineri, vizita celor de la CSO Turceni pe stadionul “Cristinel Răducan”.

Gilortul Târgu Cărbunești primește vineri vizita celor de la CSO Turceni în ceea ce este derby-ul județean din eșalonul trei. Se vor duela o echipă cu o mai mare experiență la acest nivel, Gilortul, care a fost și echipa cu evoluții mai bune în liga 3 din acest sezon, și CSO Turceni, nou-promovata care a avut un start dezastruos în actualul sezon dar care, în iarnă, a trecut printr-o reorganizare totală iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Chiar dacă salvarea de la retrogradare pare a fi în continuare destul de departe pentru cei de la Turceni, evoluțiile din ultima perioadă îi îndreptățesc să spere la o surpriză la Cărbunești.

Oaspeții vin cu un moral bun după victoria cu Jiul Petroșani din etapa trecută dar și după evoluțiile destul de bune pe care le-a arătat după remanierea lotului.

Cei de la Turceni speră că un rezultat bun pe terenul de la Cărbunești le va da șanse mai mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Gilortul Cărbunești nu pare a fi în cea mai bună formă și vine după un rezultat surprinzător de slab, după ce a fost învinsă etapa trecută de Universitatea Craiova 2, scor 6-3.

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: