CSM Târgu Jiu, la a doua victorie consecutivă în Liga Florilor! 

CSM Târgu Jiu a obținut, sâmbătă, 16 septembrie, a doua victorie consecutivă în actuala ediție din Liga Florilor! Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut, la limită, de Corona Brașov, scor 27-26. 

CSM Târgu Jiu a plecat la Brașov doar cu gândul la victorie, pe care a și obținut-o, dar nu fără emoții, deși echipa lui Liviu Andrieș a condus și la 7 goluri pe tabelă, în repriza secundă. Gorjencele au trăit periculos pe final de meci, dar au reușit să plece cu toate cele 3 puncte de la Brașov, lucru extrem de important în configurația finală a clasamentului, după cum informează csmtargujiu.ro.  „CSM Târgu Jiu a dat peste o echipă arțăgoasă, cu statut de nou-promovată, dar care s-a agățat de orice oportunitate de a rămâne în joc”, scrie sursa citată.

În victoria de la Brașov, extrema Simone Bohme, a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene, cu 8 goluri marcate. ”Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să obținem victoria. A fost un meci destul de dificil, dar pe care l-am controlat în cea mai mare parte a sa”, a declarat la finalul partidei de la Brașov, antrenorul Liviu Andrieș, pentru site-ul oficial.

CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 8 în clasament, cu 6 puncte acumulate după 4 etape. Runda viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, contra Gloriei Buzău. Meciul este programat pentru 23 septembrie.

Corona Brașov – CSM Târgu Jiu 26-27(11-13)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(15 intervenții, 2/7m), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6g, Angela Pușcaș 3g, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 8g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Sabrina Lazea, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 1,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: